Palvelut

Kuinka voimme auttaa? Tutustu monipuoliseen palvelutarjontaamme.

Keittiökalusteet

Laajasta valikoimastamme löydät ovet makusi ja tarpeidesi mukaan, myös erittäin suositut korkeakiiltoiset ja uudet supermatta-pintamateriaalit. Toimitamme kaikki kalusteet kasattuina ja mekanismit valmiiksi asennettuina runkoihin. Kasaamme kaapistot käsityönä omissa toimitiloissamme Savonlinnassa.

Runkojen materiaalina käytämme 16 mm:n kotimaista E1-luokan melamiinipintaista lastulevyä.

Säilytyskalusteet

Komerot ovat hyvä tapa huolehtia kodin tavarasäilytyksestä. Toimivat säilytysratkaisut helpottavat arkea ja auttavat ylläpitämään kodin siisteyttä ja järjestystä.

Perinteisesti aukeavan ja liukuovikomeron voit sisustaa hyllyjen ja tankojen lisäksi myös toimivuutta lisäävillä laatikostoilla, vetokoreilla ja muilla lisäosilla sekä -mekanismeilla.

komero - savonlinnan mitta-keittiöt

 

Kylpyhuonekalusteet

Kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Kylpyhuoneen on oltava sellainen, missä viihdyt aamuin ja illoin – jokainen päivä alkaa kylpyhuoneesta.

Meiltä saat kosteudenkestävät rungot, peilit, peilikaapit, suihkukulmaukset, suihkuseinät ja muut tarvikkeet. Kylpyhuonealtaat asennetaan kalusteisiin tai tason päälle.

kylpyhuoneen kalusteet savonlinna - mitta-keittiöt

Khh-Kalusteet

Luo itsellesi monitoimitila, jossa viihdyt ja arkiaskareet pyykinpesusta aina verhojen ompeluun sujuvat vaivattomasti. Toimivasta kodinhoitohuoneesta löytyy paikka siivousvälineille ja -aineille, tilaa harrastusvälineille ja vaikkapa työpöytä ompelua varten.

Korit kaappeihin ja ulosvedettävät silitysmekanismit laatikostoihin tekevät arjesta helpompaa.

kodinhoitohuoneen kalusteet - savonlinna mitta-keittiö

Liukuovet

Suosittuja kohteita liukuoviratkaisuihin ovat kaikki kodin tilat eteisestä makuuhuoneeseen. Liukuovissa on rajaton muuntelumahdollisuus. Tilanjako-ovissa yläkantava liukukisko jättää lattiapinnat ehjiksi. Kun tilaa on rajoitetusti, valitse perinteisten kaapinovien sijasta liukuovet.

vaatekaappi liukuovet savonlinna mitta-keittiöt

Vaihto-ovet

Voit hyödyntää keittiösi vanhat rungot ja päivittää keittiösi ilmeen vaihto-ovilla. Keittiön lisäksi ovenvaihto käy muihinkin kodin tiloihin. Samalla vaivalla vaihtuvat ovien lisäksi tasot, laatikot, vetimet, leikkuulaudat ja saranat. Meiltä saat lisäksi tyylikkäät välitilalaminaatit ja sisustuslevyt.

keittiön kaapit - mitta-keittiöt

Tasot

Helppohoitoiset laminaattitasot sopivat kodin jokaiseen työskentelytilaan. Luo keittiöösi lisätunnelmaa massiivipuutasoilla, ylellistä ilmettä kivellä- ja kvartsilla tai ihastu uuteen, mattapintaiseen Fenix-tasoon, johon ei jää sormenjälkiä ja jonka pinta hylkii tahroja.

Säännöllinen hoito auttaa pitämään puutasosi kauniina ja uuden veroisina. Ikuiset ja laadukkaat kotimaiset kivitasot saavat arvokeittiösi kiiltämään. Samaan keittiöön voidaan käyttää useampiakin tasomateriaaleja kokonaisuuden vaikuttamatta sekavalta.

keittiöntaso savonlinna - mitta-keittiöt

Altaat

Jokaisella keittiöllä on sen mallista ja käytöstä riippuen erilainen allastarve. Yhteen keittiöön halutaan kulma-allas, toiseen koko pesupöytä, joillekin riittää yksittäinen upotettu ympyräallas. Meiltä saat valumarmori-, komposiitti- ja teräsaltaat kaikkiin kodin tiloihin. Altaiden mukana toimitamme tarvittavat putket.

pesuallas savonlinna - mitta-keittiöt

Hanat

Tuotteita, jotka helpottavat arkisia askareitasi. Käsienpesuhana, keittiön hana, kodinhoitohuoneen huuhtelupiste, suihku. Hanan muotoilun lisäksi kannattaa kiinnittää huomio käyttötarkoitukseen – liian matalan hanan alle on vaikea asettaa ämpäri ja korkean hanan käsienpesuvesi roiskuu.

keittiönhana - savonlinnan mitta-keittiöt

Helat & vetimet

Viimeistele keittiösi harkituilla ja yksilöllisillä vetimillä. Nykyaikaisesti muotoillut helat ja mekanismit tuovat toimivuutta ja tehokkuutta keittiöön. Kattavasta valikoimastamme löydät käytännölliset ja kauniit vetimet kalusteratkaisuihin.

Savonlinna keittiö wc kaapin vetimet

Asennus

Meiltä saat purku- ja asennustyöt, ja LVIS-työt suorittavat luotettavat yhteistyökumppanimme. Omat asentajamme toteuttavat uuden keittiösi asennustyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Vahvan puualan osaamisen ja -tuntemuksen ansiosta pystymme tarjoamaan ammattiosaamista vaativimpiinkin erikoistöihin – puuseppämestarimme palveluksessanne!

Kodinkoneet

Viimeistele keittiösi GRAM-kodinkoneilla. Gramin valikoimasta löydät perinteisten näkyville jäävien kodinkoneiden lisäksi kalusteoven taakse katoavia integroitavia malleja. Valitse lukuisista vaihtoehdoista omaan keittiöösi ja omiin tarpeisiisi paras ratkaisu!

keittiö savonlinna - mitta-keittiöt

Rahoitus

Tarvitsetko keittiön hankintaan rahoitusta?

Nyt saat meidän kautta vaivattomasti ja helposti OP:n rahoituksen, johon et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti alla olevasta linkistä.