avara avokeittiö

”Tiesin, että keittön osalta kaikki järjestyy”

tarinat / avara avokeittiö

Pimeä koppero muuttui avaraksi avokeittiöksi

Pieni keittokomero remontoitiin avaraksi tilaksi olohuoneen yhteyteen. Samalla asunnosta tuli huomattavasti valoisampi ja toimivampi. Kipeimmin keittiöön kaivattiin lisää kaappitilaa sekä pöytätasoja. 

– Ostin kaksion, jossa oli erittäin pieni, pimeä ja lähes alkuperäiskunnossa oleva keittokomero. Keittiö oli ankea ja sinne täytyi miltei peruuttaa, asiakas kertoo.

Koska asunto on yksineläjän koti, ei keittiön tarvinnut palvella esimerkiksi lapsiperheille tyypillisiä tarpeita. Erilliselle ruokapöydälle ei ollut erityistä tarvetta, joten saareke oli oikein toimiva ratkaisu, ja samalla keittiöön saatiin mukavasti lisää työskentelytilaa.

Keittiöprojekti lähti liikkeelle, kun Mitta-keittiöiden suunnittelija kävi remontoitavalla asunnolla katsomassa alkuperäiskunnossa olevaa keittiötä. Tämän jälkeen istuttiin yhdessä alas asiakkaan kanssa ja käytiin läpi joitakin perusraameja unelmien keittiölle: minkälaisia ja -kokoisia pintoja sekä millaisia materiaaleja keittiössä kannattaisi käyttää. Hyvin pian tämän jälkeen asiakkaalle toimitettiin ensimmäiset tietokonesuunnitelmat keittiöstä ja keskusteltiin lisää siitä, miltä keittiö näyttäisi ja miten se olisi kaikista toimivin.

Kädenjälki on ensiluokkaista ja huolellista 

– Tiesin, että Mitta-keittiöiden suunnittelijalla on vahva visuaalinen silmä, ja että suunnittelutyönkin osalta voin luottaa lopputulokseen. Suunnittelu- ja remontointivaiheessa sain erittäin asiantuntevaa palvelua ja neuvoja, joita en olisi itse osannut ottaa huomioon. Tiesin työn olevan hyvissä käsissä ja remonttistressistä huolimatta tuntui, että kaikki kyllä järjestyy keittiön osalta, kiittää asiakas.

Olohuone ja sen yhteydessä oleva avokeittiötila on pieni, joten keittiöratkaisuilla oli tarkoitus yrittää luoda avaruutta ja toimivuutta. Keittiöön haluttiin yksinkertaisen ja modernin tyylin vastakohdaksi rouheutta, jota haimme kuorimalla tiiliseinän esiin persoonallisella tavalla. Samalla valittiin tyyliin sopivat rosteriset keittiökodinkoneet. Asiakkaan mielestä yhteistyö Mitta-keittiöiden kanssa sujui helposti ja vaivattomasti – palvelu oli ystävällistä ja joustavaa.

– Minulle esiteltiin erilaisia vaihtoehtoja ja ratkaisuja, joista oli helppo räätälöidä itselle sopivin niin kukkaron kuin tyylinkin kannalta. Kanssakäyminen oli avointa ja rehtiä.

– Siihen nähden, miten haastavat lähtöasetelmat asunnossani olivat, sai keittiö mielestäni Mitta-keittiöiden avulla todella hienon muodonmuutoksen ja keittiöunelmani toteutui. Voin lämpimästi suositella Mitta-keittiöitä – heidän kanssaan on mukava toimia, asiat tapahtuvat ripeästi ammattitaidolla ja he selvittävät huolellisesti asiakkaan toiveet. Asennuspalvelu oli myös huikean upea juttu, joka sujui todella näppärästi! Seuraava keittiöni tulee olemaan myös Mitta-keittiöiden käsialaa.