uudiskohde

”Kaikki mitä tarvitsemme, löytyy tästä keittiöstä”

tarinat / uudiskohde

Linjakkuuden ja kontrastien soljuva liitto uudiskohteessa

Samalla kun lapsiperheen omakotitalon rakennusprojekti käynnistyi, oli aika luoda linjat ja suunnitelma myös keittiön osalta. Tyylipuhtaan ja arjessa palvelevan keittiön toteutti Savonlinnan Mitta-keittiöt.

−Laatu jota saimme, täytti odotuksemme täysin. Yhteistyö Mitta-keittiöiden kanssa sujui erinomaisesti – erityisesti korkealuokkainen palveluasenne teki meihin vaikutuksen, asukkaat kertovat.

Talonrakennuksessa on useita haastavia vaiheita, joissa hyvän yhteistyökumppanin merkitys korostuu. Uudiskohteen asukkaat suhtautuivat rakennusprojektiin avoimin mielin ja luottivat ammattilaisten osaamiseen.

Suunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija, jonka kanssa yhteistyössä luotiin linjat ja suunnitelma myös keittiön osalta. Skandinaavinen selkeys ja ilmavuus toimivat hyvin lapsiperheen ehdoilla pyörivässä keittiössä – tumman ja vaalean yhdistelmä tuo ryhtiä tilaan.

”Hoituu kyllä”

Projekti lähti käyntiin rytinällä ja eteni hyvässä yhteistyössä. Talon isäntä kertookin olevansa erityisen tyytyväinen Mitta-keittiöiden palveluun, jossa asiakas on keskiössä.

−Ehdottomasti parasta Mitta-keittiöiden kanssa työskennellessä oli asenne, joka erottuu muista. Asiakkaana koin, että kaikkiin tarpeisiimme vastattiin ja kaikki haluamamme ratkaisut järjestyivät vaivattomasti. Arvostan ”kaikki hoituu” -asennetta, joka tekemisestä huokui.

Kuten rakennusprojekteissa yleensä, myös keittiön kohdalla oli asioita, jotka vaativat hieman sumplimista ja pohdintaa. Integroidut jääkaapit ja -pakastimet sekä vetolaatikoiden porrastaminen tuottivat hieman ylimääräisiä päänrapsutuksia.

− Mutkia tuli matkan varrelle kuten tällaisissa projekteissa on tapana, mutta kaikki hoidettiin ammattimaisesti kuntoon, asukkaat kiittävät.

Hinta ja laatu kohdallaan

Työskentely rakennuksella eteni sujuvasti. Kaikki rungot toimitettiin valmiina kohteeseen kasattuna, jolloin keittiötä tarvinnut kasata monimutkaisesta palapelistä.

−Olisimme mielellämme ottaneet puoli metriä lisätilaa asuntoon, jolloin olisimme saaneet keittiösaarekkeen hieman leveämmäksi. Luulimme myös että kvartsitasot kestävät kaiken, mutta opimme, että luonnonmateriaalin kanssa saa kyllä olla tarkkana, perheen isä kommentoi tasojen huoltamista ja ylläpitoa.

Perhe suosittelee mielellään Mitta-keittiöitä ja korostaa, että hinta-laatu -suhde ovat yrityksen tuotteissa kohdallaan. Perheen isä korostaa myös palveluhalukkuuden ja yhteistyön sujuvuuden merkitystä.

−Keittiömme on oma unelmakeittiömme. Se on avoin, moderni ja linjakas. Kaikki mitä tarvitsemme, löytyy tästä keittiöstä. Olemme kaikin puolin oikein tyytyväisiä, asukkaat kiittävät.

Asiaa, mikä nostaa keittiön ylitse muiden, ei tarvitse kauaa pohtia.

−Keittiössämme ehdottomasti parasta on siellä hääräilevä rouva, talon isäntä toteaa.